Palautuskäytäntömme

Luotamme suuresti työhömme ja tuotteisiimme. Siksi Vasco-laitteilla on täysi tyytyväisyystakuu.

return icon

Ilmaiset palautukset

refund icon

Palautuskäytäntö

damaged icon

Hyvityksen ehdot

damaged icon

Vastalauseet tuotteen kunnosta

Sinulla on 14 päivän palautusoikeus. Muista ilmoittaa meille tuotteen palauttamisesta tämän ajan kuluessa. Lisätietoja saat kohdasta ”Palautuskäytäntö”. Kun olemme saaneet ilmoituksesi, lähetämme sinulle ilmaisen palautusosoitekortin. Käytä sitä paketin palauttamiseen. Paketoi tuotteet, lähetyslista sekä palautuslomake.

Voit palauttaa tuotteet 14 päivän kuluessa niiden vastaanottamisesta ilman nimenomaista syytä. Voit käyttää tätä oikeuttasi ilmoittamalla meille, että haluat palauttaa tuotteen. Tämä onnistuu sinulle sopivalla tavalla, esimerkiksi sähköpostitse tai perinteisellä kirjeellä. Voit käyttää laatimaamme palautuslomaketta.

Palautamme maksusi viimeistään 14 päivän kuluessa siitä päivästä, jona saimme ilmoituksen tuotteiden palauttamisesta. Huomaathan kuitenkin, että pidätämme oikeuden maksun palauttamiseen, kunnes olemme vastaanottaneet palautettavat tuotteet. Maksunpalautus tehdään tilaamiseen käytetyllä maksutavalla.

Kun palautat laitetta, huolehdi sen asianmukaisesta paketoinnista sekä mahdollisten kuljetusvaurioiden suojaamisesta. Muista myös, että laite on palautettava samassa kunnossa, jossa se on toimitettu sinulle. Kun testaat laitetta, käsittele sitä varoen.

Sinulla on oikeus tuotteen palauttamiseen ilman erillistä syytä 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Ilmoita meille päätöksestäsi perua kauppa. Suosittelemme selkeää ilmoitustapaa, esimerkiksi postitse tai sähköpostitse lähetettyä kirjettä.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa asiakaspalvelu@vasco-electronics.fi ja ilmoita, että haluat palauttaa tilauksen, niin opastamme sinua eteenpäin. Saat palautuslipun, jolla paketin voi lähettää takaisin meille maksutta.