Keistä syntyy Vasco?

Vasco syntyi yksinkertaisesta mutta vahvasta tavoitteesta: saada ihmiset ymmärtämään toisiaan.

number one

Tarinamme

Vascon perusti vuonna 2008 liikemies ja ensihoitaja Maciej Góralski, joka näki elektronisille kielenkääntäjille todellisen ja konkreettisen tarpeen. Tämä tavoite mielessä olemme kasvaneet yhdeksi käännösratkaisujen markkinajohtajista.

Toteutamme tämän murtamalla kielimuureja joka päivä. Tärkein tehtävämme on helpottaa eri kieliä puhuvien ihmisten välistä viestintää. Laitteidemme avulla väärinkäsitykset jäävät unholaan, ja ihmiset voivat keskittyä uusiin haasteisiin, maailman tutkimiseen ja liiketoimintojen kehittämiseen.

Olemme ylpeitä siitä, miten pitkälle olemme päässeet. Aluksi Vasco oli pieni joukko ihmisiä, joka halusi lisätä käännöslaitteiden tunnettuutta. Nyt yhteisöömme kuuluu lähes 200 henkilöä 20 maasta ja 4 maanosasta. Olemme erikoistuneet luonnollisen kielen prosessointiin (NLP), käyttökokemussuunnitteluun, ohjelmistokehitykseen ja ohjelmistojen ylläpitoon.

Henkilöasiakkaiden lisäksi tuemme useita julkisia ja yksityisiä organisaatioita. Tarjoamme kääntäjiä tuotantolinjoille, hotelleihin, ravintoloihin, kouluihin sekä sairaaloihin.

Vasco vuosien varrella

  • Vasco tulee markkinoille

  • Verkkokauppojen avaaminen Saksassa, Ranskassa, Isossa-Britanniassa, Italiassa ja Espanjassa

  • Ensimmäinen Vasco Translator

  • Ensimmäinen Vasco Traveler -laite

  • Myymälöiden avaaminen Yhdysvalloissa, Unkarissa, Tšekissä, Slovakiassa ja Romaniassa

  • Vasco Mini 2:n julkaisu

  • Myymälöiden avaaminen Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa

  • Vasco Translator M3:n julkaisu

  • Myymälän avaaminen Japanissa

  • Vasco Translator V4:n julkaisu

Missiomme

”Jos puhut ihmiselle kielellä, jota hän ymmärtää, asia menee hänen järkeensä. Jos puhut hänen äidinkielellään, sanat menevät sydämeen.”

Nelson Mandela

Vasco on sen ihmiset

ceo

Maciej Góralski

Perustaja ja toimitusjohtaja

linkedin

director business

Radosław Studnicki

Operatiivinen johtaja

linkedin

head of software

Tomasz Stomski

Tuotepäällikkö

linkedin

Tapaa perustajamme ja toimitusjohtajamme

Yrityksemme perustaja ja omistaja Maciej Góralski on kouluttautunut usealla eri alalla, kuten taloustieteessä, markkinoinnissa sekä lääketieteessä. Matkailu ja lääkinnälliset pelastustehtävät ovat Maciejin intohimoja, ja ne toimivat inspiraatioina Vasco-laitteissa käytetyissä ideoissa ja ratkaisuissa.

”Työskentelin vapaaehtoisena ensihoitajana sairaalan ensiavussa. Siellä näin ennennäkemättömällä tavalla, miten tärkeää nopea ja selkeä viestintä on. Ei ole väliä, oletko kotimaassasi vai ulkomailla – tehokas viestintä on avainasemassa monenlaisissa tilanteissa.”

Näin syntyi ajatus käännösratkaisujen viemisestä eteenpäin. Maciej aloitti myymällä markkinoilla jo saatavilla olevia laitteita. Ajan ja kokemuksen karttuessa kävi kuitenkin selväksi, että tavoite oli suurempi.

Niinpä aloitimme Vascossa alkuperäisten laitteidemme tuotannon.

Tutustu meihin paremmin

Voisimme puhua tuntikausia siitä, mikä meitä ajaa eteenpäin ja mikä tekee Vascosta enemmän kuin joukon kollegoja. Uskommekin vahvasti, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa – ja niin se tässäkin tapauksessa on.