number one
-90 €
Vasco Translator M3
Normaalihinta 289 € 199 €
Alhaisin hinta 30 päivään: 289 €

Mediamaininnat

CNN

Uusi teknologia tarjoaa välittömät ääni- ja tekstikäännökset yli 100 kielellä.

Forbes

Vasco Electronics kehitti laitteen, joka pystyy kääntämään lauseita, kuvien tekstejä sekä puhetta jopa 108 eri kielellä.

GQ

Uusi laite, joka kääntää kuvia ja pystyy kommunikoimaan yli 90 %:lle maailman väestöstä.

Times

Vasco Electronicsin toimitusjohtajan Maciej Góralskin haastattelu: ”Miksikö ostaa tuotteemme? Samasta syystä kuin tyytyisit kameraan sen sijaan, että hankkisit älypuhelimen.”

Times

7 ainutlaatuista joululahjaideaa miehille. Valitse tyylikäs lahja.

Times

Maciej Góralski valmistaa elektronisia äänikääntäjiä, jotka mahdollistavat nopean viestinnän sadalla kielellä. Ihmisten monikielistäminen kannattaa.

Times

Puolalainen käännöskone: näin Vasco Translator V4 haastaa Google Kääntäjän.

Times

Se tarjoaa erittäin tarkkoja, salamannopeita käännöksiä käyttämällä useita käännöskoneita. Kääntäminen tapahtuu vain 0,5 sekunnissa 96 prosentin tarkkuudella.

Times

Vasco Translator V4 kääntää sekä keskusteluja että valokuvien tekstejä. Tässä tarkennamme sisäänrakennetulla Sony-kameralla ja otamme kuvat käännettävästä tekstistä.

Palkinnot

Reddot 2022
NY awards
Good design
NY product design
Glomo
Glomo

Äänikääntäjät, jotka murtavat kielimuurit

Olemme erikoistuneet käännöslaitteiden valmistukseen, suunnitteluun sekä jakeluun. Tuotteemme lähentävät ihmisiä kaikkialla maailmassa. Varmistamme, että puhujan viesti säilyttää merkityksensä myös kuulijalle. Käytä kääntäjäämme, joka ymmärtää yli 90 % maailman väestöstä.

Tarjouksemme ansiosta henkilökohtainen tulkki tai useita kieliä puhuva kääntäjä ei ole enää tarpeen. Vasco Translatorin avulla voit puhua 76 kielellä yhdellä napin painalluksella. Kääntäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Kaikki tuotteet reaaliaikaseen kääntämiseen

Löydät myös hyödyllisiä lisätarvikkeita kääntäjien käytön tueksi. Tee kommunikoinnista helppoa ja mahdollisimman sujuvaa.

Tuotteisiimme kuuluvat varavirtalähteet, latauspakkaukset, suojakuoret ja paljon muuta. Hyödynnä tarjouksemme, ja saat kaiken tarvitsemasi. Käännöksemme perustuvat nykyaikaiseen teknologiaan.

Ymmärrä ympäristöäsi ulkomailla

Vasco-käännöskoneen avulla voit lukea ja ymmärtää ulkomaisia sanomalehtiä, ravintoloiden ruokalistoja sekä ilmoitustauluja. Kaikki tämä on mahdollista 108 kieltä tukevan kuvakääntäjämme ansiosta.

Lähde ulkomaille ympäristöäsi ymmärtäen. Tilaa lempiruokiasi ja lue infotaulujen tiedot paikallisista nähtävyyksistä. Ota kuva, käännä se ja tunne olosi turvalliseksi vieraassa maassa.

Ei piilokuluja

Merkityksellisen, sujuvan ja nopean käännöskokemuksen tarjoaminen on ensisijainen tavoitteemme. Äänikääntäjämme ovat heti käyttövalmiita, joten lisäohjelmien lataamiselle ja asentamiselle ei ole tarvetta.

Tuotteissamme on myös sisäänrakennettu SIM-kortti, joka tarjoaa ilmaisen internetyhteyden käännöksille lähes 200 maassa. Voit unohtaa tiedonsiirtomaksut ulkomailla matkustaessasi. Rentoudu ja nauti matkastasi täysin rinnoin!

Tuotteissamme on myös sisäänrakennettu SIM-kortti, joka tarjoaa ilmaisen internetyhteyden käännöksille lähes 200 maassa. Voit unohtaa tiedonsiirtomaksut ulkomailla matkustaessasi. Rentoudu ja nauti matkastasi täysin rinnoin!